Vappen&Första maj med beeb

Jaha hörni, här står man och slänger med håret som en annan L’Oreal-modell. Vi har firat en ganska lugn och babykompatibel – men ändå kul Valborgshelg! 

Inledde med middag hos oss igår, jag sprang förbi Tiger och haffade lite pynt, kändes väldigt festligt om jag får säga det själv ;ppp

Lina och hennes man Niki kom vid 18, vi satte oss direkt med en fördrink på balkongen där kvällssolen lyste rakt på oss. Balkong är livet ändå. 

Otroligt trevlig bukett. 

Ett citrusträd har fått flytta in till och med. Kommer det att överleva sommaren? Kanske ska inleda en följetång om citrusträdets liv. 

Gissa drinken. 

Medan vi nattade bebben och preppade middagen (ambitiöst med trerätters ändå!) hade L och N lite kvalitetstid på balkongen. 

C fick en tesked och var mycket fascinerad. 

Förrätt. 

Sedan hade Riks och Niki en diskussion om senaste GoT-avsnittet (varken Lina eller jag kollar…) med hjälp av dessa stödord som N hade printat ut på DATAN :D

Spelade det här spelet som va riktigt jäkla roligt. Är ingen spelmänniska alls men det här fick poäng av mig. Vid midnatt drog våra gäster hem och jag somnade halvett och angstade över att C skulle vakna 6 igen. 

MEN hon vaknade 8:33 och vi försov oss till Kajsis! Vad hände liksom? Nåja, vi skyndade oss som fanken i alla fall och hann bra till familjeträffen vid Trädet. Ungefär hela Rikus släkt och familj (känns det som haha) brukar samlas där, alltid ett kul sätt att inleda första maj. Innan barn fortsatte vi ju på äventyr och sillisar och fester och what not hela dagen och kvällen lång men nu hängde vi ett par timmar i parken med vänner och bekanta och drog sedan hem på en tupplur.

Ge. Mig. Skumpa. 


C fick en flaska och däckade sedan i vagnen mitt i allt ståhej. 

Fick världens finaste tulpanbukett av av Lina. 

Beeb i sin lilla Första Maj-blus med krage jag döööör. 


Nu har vi precis köpt en glass i vår kvartersbutik och R ska natta beeb. Sedan blir det vår favoritserie Veep på HBO – ÄLSKAR den. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s