Den lata modern och serietipset

Ojojoj nu är jag världens lataste mamma och har köpt mig 20 minuter genom att parkera C i sittern framför Babblarna. Vi var på morgonpromenad i de generösa 2 plusgraderna med min kompis i morse, och det lilla barnet sov i hela 15 minuter (sover annars 90) och har härjat runt som en galning i hela lägenheten sedan dess. Så nu bara längtar jag till nästa tupplur så jag kan dricka kaffe och äta mina nektariner mmm drömliv. 

Planer för veckoslutet: 

Idag äta något gott, typ hemlagad pizza och se på The Act!! Alltså såååååå obehaglig men bra serie. Är alltså en serie baserad på en verklig händelse om en dotter och hennes mamma som lider av Münchhausen by proxy. Så otroligt fascinerande. Serien finns på HBO Nordic. 

Lördag: Åka till landet i Lovisa och stanna där en natt. Planen är att grilla hamburgare på kolgrillen med Rikus brors familj, mys!

Söndag: Landet och en husvisning. Måste börja checka av olika områden nu så vi vet vart vi inte kan tänka oss att flytta när det väl gäller. Vi har redan checkat av ett sådant förra helgen. Synd för huset var ett fantastiskt 70-talshus med stora tidstypiska fönster, stor fin gård och utrymme för drömrenovering i budgeten. 

Nu, mellis, blöjbyte och balkongnap thank god. 

4 reaktioner på ”Den lata modern och serietipset

 1. Alexandra skriver:

  Kanske hon håller på att lämna bort en tupplur o därför blir nån av tuppisarna nu bara snuttar?

  • Smulan skriver:

   I wish! Hon blev nog väckt av sin kompis 1-åriga Melvin som blev lite otålig under promenaden 😅😏 Men hoppas det går mot en tuppis snart!

  • Smulan skriver:

   Ja! Den är ganska dark men riktigt beroendeframkallande! Redan sur för att vi inte kan se ett avsnitt idag eftersom min man ska kolla GoT 😩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s