De senaste dagarna – man lever etc. 


Lunch med min bror igår, jag fixade nostalgimat – köttbullar, franskisar och cola. 

Inte så jättemycket spännande att berätta hörnini. Vi försöker helt enkelt ta tag i vårt liv innan jag blir vårdledig typ. Konkurrensutsätta försäkringar, skaffa försäkring åt barnet, långa lånediskussioner med banken, möte med mäklare, bilbyte till bättre bil, springa på husvisningar. Märker att allt detta tar så mycket energi och jag sover svindåligt. Men man känner ju att man lever :D

Så här ser det ut när C ålar sig framåt genom att dra sig framåt med en hand. 

På måndag ville barnets farmor ta med det på babysim, jag sov i en timme medan de var borta. Så skönt och välbehövligt!

Idag har vi vandrat runt på stan i solen med en kompis, man blir så lycklig av denna vår! Fick äntligen lite energi. 

Drack kaffe i Esplanadparken och köpte jordgubbar på Salutorget. 

Otroligt oklar bild inne på Stockmanns toaletter. 

Nu -> ett avsnitt PH medan bebin sover. 

Ikväll blir det husvisning i Esbo igen. Finns tyvärr typ inget i vår prisklass som jag vill ha. Men man kanske bara ska börja skambuda hejvilt. Det mesta vi kollat på har varit till salu rätt länge.  Vill flytta till Österlen och bo i ett hus vid havet. Ett sånt boende tack!

2 reaktioner på ”De senaste dagarna – man lever etc. 

  1. Lucy skriver:

    Kul med eget hus! Vore roligt o höra vad allt ni önskar av ert nya boende, läge med mera :) själv har vi just köpt eget och hjälp vad det var en lång process att hitta något lämpligt 😅

    • Smulan skriver:

      Grattis till nya hemmet i så fall 😍 Vi sökte vårt nuvarande boende i 9 månader så är helt beredd på att det kan ta tid, därför börjat vi redan nu. Men skulle gärna ha bytt hem, renoverat klart etc. till nästa sommar, men får se 😉 Vi önskar oss väl mest av allt ett egnahemshus med en fin och LUGN gård haha, men eftersom vi vill bo i Esbo och inte är miljonärer lutar det nog mot ett parhus men you never know! Vi är inte rädda för renovering så vi söker någonting som vi kan personifiera enligt egen smak, men idag var vi och kollade på ett jättefint ställe som inte rörts på 40 år… inte så sugen på att renovera tre (!) badrum och ett kök samt alla ytor utan att ha någon som helst aning om vad som döljer sig där under kaklen och väggarna 😬 Men jag ska hålla bloggen uppdaterad om hur det går!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s