Sushi och skumpa on a school night

Ojojoj hörnini. Det är torsdag och jag har unnat mig både sushi och en piccoloskumpanj. On a school night jag vet men PMS i kombination med sömnbrist i kombination med att R är borta flera dagar nu är BRUTAL. Känns lite bättre nu i alla fall. Kan PMS blir värre efter en graviditet förresten?? De senaste tre månaderna har den varit helt jäkla hänsynslös. 

Barnet somnade klockan 19:05 så jag ska knäppa på en feel-good film nu och kalla mig själv för NjutarN. Hoppas någon blev inspirerad till lite torsdagslyx i alla fall. Adios. 

4 reaktioner på ”Sushi och skumpa on a school night

 1. Heidi skriver:

  Jo absolut kan PMS ha blivit värre efter graviditet & födsel. Efter min förstfödda hade jag så ont alltid vid ovulation, före det hadde jag aldrig känt av dem.
  Få se hur det blir nu efter andra babyn. Så skönt å int ännu ha fått tillbaka mensen! Klarar mig så mycket bättre utan. Också en orsak varför jag vill fortsätta amma 😄 okei, babys e bara knappa 8månader så finns ännu flera orsak 😅

  • Smulan skriver:

   Alltså njööööt de där sju månaderna som jag fick vara utan! Nu mår jag allmänt konstigt 2 veckor i månaden 🙄 Njut av den tid du har kvar utan mens 👌🏻

 2. Camilla skriver:

  Jo absolut! Jag hade typ ingen PMS före barn, men nog efteråt. Nu fyller barnet snart 4, och nu tycker jag det har börjat lugna ner sig lite igen 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s