31

Hälsning från förra lördagens PANGväder i Snappertuna. Har fyllt 31 och HAFT mig de senaste dagarna. Igår firade vi min födelsedag med lilla familjen och så kom Mutti och Vati över på lite kaffe och keku (fick naturligtvis paket).

Dagen började med att jag blev uppsjungen och väckt till Babblarnas ”Grattislåt” som dånade från Youtube. Beeb tyckte att det var en av de roligaste sakerna hon någonsin varit med om. Fick paket och frukost! En superlyxig vit badrock och ett armband <3

Tog det lugnt under förmiddagen och drog sedan till stan på lite ärenden när beeb vaknade från sin näp. Nuförtiden gör jag alltid alla cityärenden medan hon är vaken, tidigare vågade jag ju aldrig gå på stan ifall hon inte sov hehe.

Hade på mig mammas gamla klänning från Noa Noa.

 

Så lycklig över sommar i stan! Efter idag ska det ju regna i en vecka ifall man får tro på väderleksprognoserna så UT OCH NJUT är väl det som gäller idag. Jag ska gå och gunga med beeb till stranden :D

Tog en snabb födislunch på Teatteri. Fick bästa bordet för alla kontorsråttor ville ju sitta ute såklart.

Klockan fem kom mamma och pappa med blommor, kolla vilken fantastisk bukett.

Bjöd på lite smörgåsar, bulla från Gateau och Daimkaka, finns ingen kaka jag älskar så mycket. Kostar 4,90 och finns i frysdisken så risken är stor att jag börjar köpa en varje vecka. Har ju basically gett upp träningen nu också  så ¯\_(ツ)_/¯


Fick dessa gudomliga Air Force 1’s av min bror jag döööööör (okej hade kanske skickat små vinkar till Stockholm). Kommer vara den coolaste morsan på ön.

Sedan bytte jag klänning, lämnade beeb med Mutti och vi tog en drivenow till stan för drinks och middag! Beebs söta lilla dräkt  med solrosor panikköpte jag igår i hettan, finns på Lindex.

Vi inledde med en sväng till Clarions skybar. Riku har faktiskt aldrig varit där och jag älskar som bekant hotell så det var en mycket bra start.

Tog ett glas champagne som sig BÖR.

Tiden gick alltför snabbt och plötsligt var det dags att promenera längs med Sandviken och Bulevarden till Gaijin för niorätters. Så underbart att promenera genom staden en varm majkväll. Alltså dofterna, blev helt lyrisk och ville flytta till en etta mitt i stan haha.

Så bra kväll, älskar maten på Gaijin och drack ett jäkligt gott vin till. Planerade framtiden och livet och njöt av en fullsatt restaurang med AMBIAAANCE.

Nöjd, nöjd, nöjd.

Nu sitter jag här och njuter av alla mina blommor, bl.a. denna pion jag fick av min Momma.

Nu vaknade beeb på balkongen, dags för lunch och lekpark, ajöss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s