Rumsterar om i rutinerna

Vänner! Sitter och smaskar i mig en smörgås och en nektarin till frukost medan beeb sover mitt på sängen i vårt sovrum. Tänkte att jag skulle skriva om vår nya sovrutin! Tidigare fick hon ju ta sin första nap vid 10, och kunde då sova till 11:30. Sedan sov hon ännu max en timme någon gång på  eftermiddagen och man märkte att det var snudd på omöjligt för henne att komma till ro. 

Nu är hon redan 9 månader och jag kände att det var dags att ändra på rutinerna. Nuförtiden vaknar hon alltså 6:30 på morgonen och så sover hon max 40 minuter vid kl 9 inne i vår säng (går snabbare än att natta i spjälsängen). Då hinner jag fixa mig och sedan kan vi göra något kul mellan 10 och 12. Efter lunch får hon sedan sova på balkongen, och kan då lätt sova 2 timmar i ett sträck fram till 14:30 ungefär. Win-win för alla. Hon sover hela nätter 5/7 dagar i veckan, så antagligen är der här en rätt okej mängd sömn. 

Annat då? På lördag hade vi middag här med Danne och Rebecka, åt godaste fish tacosarna på länge! Hemligheten är riktiga majstortillas tror jag. På söndagen var vi lite trötta men R måste åka till kontoret så jag var ensam med beeb hela förmiddagen, ugh. På eftermiddagen var vi på visning av ett urtråkigt hus (var inne i det i en minut :D) och drog sedan till Metropolen Iso Omena för att köpa lite smågrejer och sushi till middag som vi åt framför två avsnitt Billions efter att beeb somnat för natten. 

Beeb i sin nya gulliga t-shirt från Lindex. 

Vänta lite, tänker Smulan bli en sådan där morsa som hela tiden postar perfekt komponerade bilder på hemlagat mellanmålssnacks åt sin bebis? Svaret är nej. MEN jag är lite stolt över att jag orkade veva ihop beebs första apinaeväs i morse så det förtjänade en bild med kameran hehe. Får se om hon gillar det!

Nu ska jag slänga lite smink i ansiktet och sedan ska vi ta oss ut med beebson, trevlig måndag på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s