Livets kväll och såld lägenhet 

Vänner! Ligger i soffan och tittar på YouTube helt utslagen. En var ju ute och festade halva natten igår, det var inte igår kan man säga. Vi tar det från början:

Igår eftermiddag hade vi förhandsvisning på vår lägenhet. Vi var i exil på en picnicfilt i Brunnsparken under tiden. Närmare 25 sällskap dök upp på visningen! Och nu är den såld! Så galet. Till hösten flyttar vi ut. 

Nu söker vi alltså ännu efter någonstans att bo. Vi har några lovande prospekt i kikaren men återkommer ifall det nu blir något av det. Vi är faktiskt jättesugna på att renovera, nu ska det bli drömgolv och drömkök <3 Oklart hur det ska gå med en toddler meeeeen. Andra har väl klarat det.


Efter att vi fått ett fantastiskt bud på lägenheten blev jag upphämtad med bil av min kompis Perry, vi drog till Daniel på Brändö som hade ordnat en liten inflyttningsfest.

Efter ett par timmar där mötte jag upp de här underbara kvinnorna. Vi drack skumpa med ett stort gäng vid Tokoistranden och drog sedan vidare till Siltanen där vi dansade disco ett par timmar. Ååååååå så jag var lycklig igår!! Andra utgången på nio månader, well needed. 

Kom hem vid halvtvåtiden med en pizza under armen såklart :D

2 reaktioner på ”Livets kväll och såld lägenhet 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s