Misis 2019

Hoppas ni haft en fin midsommarhelg kära followers! Har haft en perfekt babykompatibel midsommarhelg, hatar att känna social stress över sådana här högtider men det blir ju lite så när man är på olika platser i livet med vänner just nu. Jag är liksom inte den som crashar ett party med en ettåring och hyschar åt alla att sänka musiken hehe. 

NåVÄL, i år firade vi midsommarafton med ett dygn i Hangö med Danne och Rebecka som kände för att ta det lite lugnt innan de åkte på festligheter på midsommardagen. Tur för oss! Tack vare vädret, sällskapet och aperolen kändes det som ett dygn vid Rivieran, jag säger då bara det. 

Celie med bästa barnvakten, Rebecka + gräs. Jag kunde relaxa så mycket. 

Här satt den här lilla bebin i två timmar och ryckte upp klöver. 

Akutdanne aka Daniel aka Gufi. 

Vi drog in till stan på lunch. 

Inte dåligt!

Underhållning var det ingen brist på. 

Tillbaka på gården solade vi och snackade skit på gräsmattan medan barnet sov middag. Damerna och herrarna turades om att bada midsommarbastu och sedan tvingade jag det här gänget på en liten timer-bild. 

Success!

Efter att nattat barnet i en timme korkade vi champagnen!

Lagade middag – fiskbord och grillat. 

Krans och ylletröja – ett måste på finsk midsommar. 

En fin bild på mig och Danne. 

Sedan satt vi ute och åt, drack vin, lyssnade på musik, talade livet och förhållanden och plötsligt blev klockan 01 och vi kom ihåg att barnet skulle vakna inom 6 timmar. Så det var bara att hoppa i säng fast jag gärna hade velat sitta uppe hela ljusa natten. 

Nästa dag åt vi brunch och körde ganska trötta men nöjda hemåt vid 12. Såg en spännande men  hemsk film (Mumbai Hotel) och åt glass i soffan. 

Det var allt för den här gången!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s