Följ vår resa


Vänner!
Jag skapade ett Instagram-konto för vårt lilla hus och dess renovering! suburbianrhapsody heter det, här kan du följa. Skriver på engelska – kanske lite töntigt men ibland känns det för privat att skriva på svenska? *If YoU kNoW wHaT i MeAn?*

Jag har varit tröttare än tröttast, skulle bara vilja se på Love it or list it Vancouver hela dagarna. Hoppas på en piggare dag imorgon då C och jag ska agera modeller och fotas halva dagen. Får se hur det går med beeb!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s