Bra saker just nu

  1. Imorgon klockan 12 genomför vi köpet av vår lägenhet och sedan tar den här familjen 4 veckor sommarsemester. Vi tänkte fira med ett glas bubbel på Kämp, m-m-mmm. 
  2. Min semesterläsning för 12 dagar på landet är klar. En klassiker, en crime och en lätt strandbok. 
  3. Ikväll åker R och mäter till nya huset! Sedan kan vi äntligen beställa terassmöbler, planera kök på rikigt och anlita golvläggare. Lever alltså mitt bästa liv just nu med renovering och inredning. 
  4. Fyra nya avsnitt av min favoritserie Chef’s Table på Netflix. Rekommenderar speciellt avsnittet om indiska Asma Khan. 
  5. Det finns åtminstone 4-5 svenskspråkiga mysiga dagis på en radie av 2 km där vi kommer bo. Ska sätta in en ny ansökan nästa vecka och hoppas vi får något av våra förstahandsval. Situationen med dagvårdsplatser är ju ändå bättre i Esbo än i Helsingfors har jag förstått. Preliminärt är  planen att jag är hemma till 1.12 då R blir pappaledig och så börjar C på dagis i januari. Har ångest för detta varje dag :)) Men det ska nog gå bra. 

2 reaktioner på ”Bra saker just nu

  1. Hanna skriver:

    Våra barn har gått på kongsberg o vi har varit superduper nöjda! Men tror nog att både Klippan, Skeppis o Storängen e lika bra dom med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s