Ett hej


Är det inte så här man vill gå klädd hela tiden – året runt? 

Hejhej bloggisar, 

sitter här på soffan och väntar på att R ska natta klart barnet så vi kan ta ett glas rosé i gungan. Sååå avslappnad nu, borde verkligen bo på landet minst 2 veckor i sträck årligen. Nåväl, samlar krafter för partyweekenden i Budapest nästa helg. Snackade lite med Jenna idag och vi har bokat bord på ett mycket trevligt ställe (hej världens mest instagramkomptibla uterestaurang) och bl.a. spanat in en takterrass för drinks. Ska bli så kul, har naturligtvis klädstress redan nu. 

Annat? Vi har godkänt offert för golv hos en parkettfirma som vår mäklare rekommderade. De hade otroligt snygga referenser, ett nytt golv kommer verkligen att ge huset ett lyft! De börjar jobba i slutet av augusti, innan dess ska vi bara hinna riva bort det gamla golvet först hehe. Efter Budapest MÅSTE vi bestämma oss för kök och beställa allt, vi är liiite av olika åsikt där :)))

5 reaktioner på ”Ett hej

  1. Jenni skriver:

    Om ni vill undvika turistrestauranger och få en äkta bit av Ungern rekomenderar jag varmt min absolut favorit restaurang i Budapest , zöld kapu (~ gröna porten) fantastisk ungersk mat, underbar trädgårdsterass med bra service. Szölő utca 42.
    Finns även flera museer jag rekomenderar men om jag måste välja en så rekomenderar jag terrorhâza. En resa i kommunismens helvetiska vardag i hemliga polisens byggnad. Värt ett besök; Andrassy ut 60.

    • Smulan skriver:

      Tack för sjukt bra tips! Vi har ännu ingen restaurang i sikte för fredagen, kanske blir denna i så fall? :) House of Terror har vi även med på to-do-listan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s