Solskensrummet

När jag väntade Celie och fick veta att det låg en flicka i min mage såg jag direkt färgen ljusgul framför mig. Vet inte riktigt varför men namnet Celie i kombination med vår solstråle till tjej gör att ett rum i ljusgula och beiga toner känns perfekt, eller hur? 

Det nya huset har tre sovrum, varav två rätt stora som ligger intill varandra på husets bottenvåning. Masterbedroomet har ett angränsande klädrum och dörr ut till terassen och gården (dröm!!!!) och det andra sovrummet blir beebsons. Vill ju att C:s rum är det första som ska vara helt klart när vi flyttar in i höst, hoppas vi hinner fixa. Har därför redan beställt en del av grejerna nedan hehehehe. Väntar ännu på att få hem några tapetprover men älskar verkligen denna tapet nedan från Zoffany. 


Linnetältet är från H&M Home och stort nog att rymma två sittande vuxna, och tanken är att omvandla det till en myshörna med små bokhyllor intill på toddlernivå.


Avis på hennes rum redan nu??? Kanske jag lånar det ibland haha. 

2 reaktioner på ”Solskensrummet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s