Tillbaka i stan och köksrenovering

Goddag vänner! Vi kom till stan igår för jag kände att jag och beeb behövde två någorlunda ok nätter i en sval lägenhet under den här värmeböljan. Riku ”hade inte alls hett”.  Igår simmade vi från en klippa här på Drumsö hela eftermiddagen medan beeb sov i skuggan av ett träd, idag kommer min mamma hit och vi ska upprepa samma lyckade koncept.

Köpte en ny supersval sommarklänning på Other Stories rea förresten, tipstips! Känns väldigt rivierachic.§ mifdurt6tr555h5cfswgw

Ursäkta beeb kom och skrev lite på tangentbordet, tydligen hennes tur att vara på DATAN. 

Igår flyttade jag ut vår halvdöda palm på balkongen så nu är det djungeltema här. Satt och drack ett glas vin medan R nattade C. Sedan blev det sushi framför lite HBO för att fira Rikus sista semesterkväll. 

Nu har vi precis godkänt offert för vår ytrenovering av köket!! Tänkte ju först sköta installeringen av köket själv meeeeeeeen :)) Det tar väl bara några dagar för Puustellis gäng att skruva upp nya skåpdörrar och installera två bänkskivor plus kakla om mellanutrymmet så kan ju vara skönt att bespara oss lite stress. Stommen och vitvarorna behåller vi alltså som de är. Köksrenoveringen kommer antagligen att ske medan vi bor i huset. Som tur bor mina föräldrar 1 km ifrån så vi får trampa dit med C på dagarna om det känns så. 

På fredagen får vi 3D-ritningen för köket och gör även då de sista materialvalen som handtag etc. Vill även ha ett par vitrinskåp med genomskinlogt glas och en ny diskho. Kommer bli så bra! Stenskivan blir faktiskt den på bilden ni ser här ovanför på både köksö och arbetsbänk. Kvarts lär vara väldigt praktiskt faktiskt. Svindyrt men VÄRT okej. 

Väljer material och sånt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s