Tisdagsuppdateringen


Hej vänner. En liten vanlig tisdagsuppdatering. Varit ute på stan hela dagen med min avkomma och min livmoder aka Mutti idag. På bilden en glittrig klänning som mamma med milt våld tvingade mig att prova hehe. Fin tyg men satt lite konstigt. 

Har lägenheten för mig själv då R är ute på puben (ÄLSKAR att skriva det för det känns som att vi bor i en liten irländsk by där alla känner alla och man går ”ner till puben” på öl och någon mystiskt pajbit varje dag efter jobbet och ingen har några alkoholproblem) och C somnade som en stock efter en fullspäckad dag på stan. Jag har druckit te (höst i juli <3), kollat min absolut favoritserie Workin’ Moms på Netflix och har nu övergått till att kolla Lady Gaga-dokumentären för andra gången. Den är SÅ bra tycker jag. 

Att vara hemma med en beeb och planera flytt och renovering och sedan actually flytta och renovera är ett heltidsjobb och jag förstår inte hur jag ska hinna börja jobba på riktigt?? 

Veckans planer: Vår lilla mammagrupp på två personer ska dricka kaffe medan ungarna får leka på stranden imorgon. På torsdag ska jag ta en drink med Pedro som då bor i Valencia men är här över veckan. Och så ska vi planera klart köket på Puustelli på torsdag morgon!! Kanske aldrig  varit så ivrig. Och på fredag drar vi till Snappertuna, dröm. 


Ciao bambinas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s