Det är fredag mina bekanta 

Fre-hedaaaag!

Jag vaknade klockan 7:30 av att C stod upp i sin spjälsäng och hade fest! Måste erkänna att jag är lite trött idag eftersom det blev lite av en spontan vinkväll på stan igårkväll. Men man lever bara en gång! Så fint att träffa alla, blev en hel del barnsnack eftersom flera väntar tillökning! Det här trodde man inte för fem år sedan hehe. 

Nu sover C en lång näp på balkongen och jag ska bara chilla framför Workin’ Moms på Netflix. Sedan ska jag packa in mig själv, en beeb, en hund, en barnvagn och tusen kassar i bilen och hämta upp R innan vi drar mot Snappertuna. C kommer säkert hata att åka bil dit i vaket tillstånd :)) Men så värt för att få en kväll där! Sista sommarkvällarna är ju NU. 


Pedro och jag. Åt franskisar och burrata som det lilla barn jag är. 


Efter middagen gick Perry och jag ännu vidare på drinks till Grotesk och firade att vi ska bli grannar (nästan). Vad är oddsen att man känner en australiensare, och att han och hans fru sedan flyttar till ens barndomsgata bredvid ens egna föräldrar? Så galet! Men mycket roligt med lite sällskap som väntar när vi väl emigrerar till Esbo. 


Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s