Köket – it’s coming together 


Köket har tagit form hörni! Ingen 3D-ritning fick vi, den får man tydligen bara om man gör om hela köket från scratch, vi behåller ju själva ramen. Den 30.9 börjar arbetet och tar en vecka, kan inte vänta på resultatet! Har beställt lite smått och gott till köket redan, plötsligt fick vi en så tydlig bild på vilka färger, detaljer och material vi vill ha. 


Vi gjorde några sista-minuten ändringar till köksön. Bland annat en kant som kommer lite längre ut över bordsytan så att vi får utrymme för två barstolar där under. Vi hade inte tänkt oss några barstolar alls, Men med tanke på hur ofta man flockas runt en köksö hemma hos andra skulle det ha varit dumt att skippa dem! Så det blir två barstolar från Ton. 

Jag har två tomma guldramar som jag tänkte hänga på väggen vid den lilla matplatsen där vi ska ha vårt matsalsbord. Jag tror det blir två posters med havstema från Tobias Hägg!


Sist men inte minst beslutade vi oss för en väldigt lyxig utsvävning men som vi båda alltid suktat efter – köksöns stenyta ända ner till golvet på båda sidor. Mmmm kommer bli så effektfullt! Vi har precis beslutat att jag ska stanna hemma med Celie till den första augusti 2020, så jag kommer väl spendera det kommande året med att polera den där köksön :DD Klagar ej. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s