Höstplaner och deltidsjobb


Vänner! Min telefon håller på att säga upp kontraktet och har dessutom en skråma rakt över kameralinsen. Så man är ju SÅDÄR motiverad att skapa små inlägg till den här lelle *samlingsplatsen på nätet*. 

Tog i alla fall en bild med kameran i morse och hittade två söta bilder som bonus så håll till godo. 

Hämtat brorsan på flygplatsen idag och åt sedan middag hos mam och pap. Kom hem vid sju för att C skulle få kvällsgröt och bada, tror hon somnar som en stock vilken minut som helst nu. 

Jag nämnde ju att jag ska vara hemma ytterligare ett år med lillsmulan. När jag vaknade på måndagsmorgonen och var tröttare än tröttast och varje minut av klossbygge på golvet kändes som en timme fick jag mild panik, ska jag verkligen göra det här ett helt år till?! Men beeb blir ju äldre och roligare, vi ska börja med någon toddleraktivitet, min bästis Lina blir ju föräldraledig SNART, och jag ska dessutom börja jobba 25 % om ett par veckor och fortsätta med det till årsskiftet åtminstone. 

Så tror faktiskt inte det går någon nöd på mig, skönt att få lite bonus i kassan på det hrm, generösa vårdbidraget och använda lillhjärnan en dag i veckan (går till kontoret en heldag i veckan och jobbar sedan hemifrån ytterligare någon timme). Mmm att stiga in på Porthania med en take away-latte. Ska unna mig en varje kontorsdag det är ett som är säkert. Har tom köpt ett par nya Levi’s :D Borde säkert köpa pennor och penal while I’m at it. 

En sådan lyx att få en såhär stressfri vardag utan dagis och ekorrhjul i ett helt år till. Och att C har släktingar som faktiskt vill ta hand om henne, väldigt fint. 

4 reaktioner på ”Höstplaner och deltidsjobb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s