Nycklarna till huset


Igår fick vi nycklarna till huset! Måste erkänna att jag är lite överväldigad. Huset är i gott skick men det är mycket som ska göras för att det ska kännas som just vårt hem. Får helt enkelt acceptera att det tar tid. Kämpar med mitt tålamod där hehe. Det är stört omöjligt att ha med sig en 1-åring på en byggarbetsplats så jag kommer tyvärr att vara på plats enbart när vi får barnvakt. Men på lördagen ska vi renovera tillsammans medan C är hos mina föräldrar, ska bli så kuuuul! Tror jag. 

Men målet är i alla fall att göra klart alla väggar, trapporna, golvet, fönstren (typiska bruna 80-tals karmar ska bli vita, det lär vara rätt petigt och tidsdrygt) och köket till 5.10! Håll tummarna. Balkongen, terassen och gården är mycket större än jag kom ihåg, men inredningen samt målandet av terass tar vi på våren såklart. 

Vi har två superfula toaletter som ger mig jättemycket ångest haha. Men en av toaletterna ska vi försöka göra en liten quickfix på nu under vintern i alla fall! Badrummet och bastu ska vi också göra en mini-reno på, ska visa före och efter-bilder sedan. Tror det blir ganska effektfullt med lite vaxfärg och en ny duschvägg. 

Sorry för svammel men min hjärna är helt yr just nu. Nu väntar jag på att C ska vakna och sedan ska vi till kontoret och skriva arbetskontrakt, ha deeeee!


Semlan i sin nya höstoutfit, hon drar redan storlek 86 den lilla godingen. Nästa vecka har vi äntligen rådgivning, känns som hon vuxit typ 10 cm på 4 månader!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s