This and that

Min och beebs frukost. Varje morgon 7:30. Som två små pensionärer sitter vi och äter framför Huomenta Suomi. 

HEJ. Sitter och väntar på att mojmoj ska komma och vara med C så att jag kan åka och renovera ikväll! Så peppad. Vi borde egentligen ha fått nycklarna till huset idag så vi är tre dagar ahead. Mycket bra. Enda överraskningen hittills är att vi (okej R) måste bygga en skenvägg i Celies rum typ på söndag senast. Vi rev ut ett skitfult inbyggt klädskåp, och vad gömde sig där bakom? En massa konstiga rör. Så de ska in i en vägg igen. 

Har kört youtubeträning här hemma några kvällar och känner mig nu naturligtvis som hälsan själv. Rekommenderar MadFit. 

Annat då? Skrivit kontrakt på jobbet och är riktigt pepp på höstens arbetsuppgifter. Blir webb och kommunikation, så ganska easy piecy. Ska även börja en bildhanteringskurs i höst, känns som att jag måste aktivera min hjärna lite mera hehe. 

C busar på som vanligt och har lärt sig att ”svara i telefonen” a.k.a. när man säger hallå så sätter hon handen mot örat och svarar. Det är så gölligt! Hon har även en ny snuttefilt – en Skottlandmagnet. Släpar med den lelle magneten överallt. Men den är väldigt fin, jag förstår henne. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s