Renoveringsliv

Bild 1 och 2 – vårt liv just nu. Varit vid huset precis hela helgen och ni fattar inte hur mycket vi fått gjort!! Speciellt i nedre våningen. Nästa lördag ska allt rivande och grundande vara över och då målar vi alla väggar i precis hela huset. Vi har fått (och kommer att få) SÅ mycket hjälp under bara den här korta veckan med både renovering och barnvakt så vi är flera dagar före tidtabell. Mycket, mycket bra. Imorgon kommer Witick parkett och börjar med golven.

Jag har rivit galna folierade tapetblommor hela lördagen, fick skrapa ner 120 blommor en och en i vårt kommande sovrum. Gör inte det igen. Var lika svettig efter detta som när jag födde barn :D

Idag hämtade jag förresten våra terass-stolar! Har beställt ett stort vitt matbord till. Vill även ha en sådan där skön loungesoffa med divan på balkongen, mmm. 

Utsikt från balkongen. 

Tidig morgon ute på gården är magi. 

Är nu inne på FJÄRDE vändan tapetprover till Celies rum. Stark kandidat här ovan faktiskt. Ville ju ha en ljusgul från Zoffany men den var ”lite” dyr och vi behöver fem rullar såatt. Ingen lyxtapet för beeb. 

Som för övrigt är en så kul typ nu! Spädisar i all ära men 1-åringar är the shit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s