Smått och gott från helgen


Kära vänner. Det här veckoslutet känns både oändligt och superkort på samma gång. För ett par timmar sedan kom vi hem från en heldag på Rikus farbrors holme i Sibbo skärgård där vi var bjudna på 70-årslunch! Mycket trevligt och fantastiskt väder! Långbord uppdukat i båtskjulet, ett sådant vill jag också ha när jag är 70. 

R har renoverat varje ledig timme från tidigt på morgonen, ytterligare en dryg vecka av hårt jobb ligger framför, sedan reser vi bort några dagar och när vi kommer hem gäller det att hardcore-packa för sedan tänker vi flytta in!

Celie har hjälpt till i köket som vanligt. 

Extremt gulliii, här med den obligatoriska Skottlandmagneten. 

Den här soffan är till salu!

Jag har köpt min första ryggsäck på 20 år. Hur sjukt? Köpte denna på second hand, helt BRÄNÄRE!

It’s coming together. Nästa veckoslut ska jag slipa alla trappsteg samt ledsrången och vaxa dem ljusa, nästan vita. Kylskåp på balkongen är förresten en av höstens  inredningstrender som jag tog till mig direkt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s