Flytt, fest och sjukdom

Hälsningar från sängen! Är såååå in i norden sjuk just nu. Första gången sedan juni 2018. Har alltså varit helt frisk under C:s babyår. Så får väl bara ta det här nu då. Ligger här i mitt nya hus och kan inte lyfta ett finger i flytt/renoveringskaoset. Kanske min värsta mardröm?  

Tur att R är flyttledig idag i alla fall. Imorgon måste han stanna hemma från kontoret. Känns helt sjukt löjligt men jag kan omöjligt ta hand om ett spralligt barn från 07-17 imorgon. 

Vi har i alla fall flyttat! C har varit hos olika delar av familjen hela veckoslutet och haft det urbra. Vi har svettats och slitit och fått hjälp av brorsan som lägligt råkade befinna sig i Finland. 

Älskar vårt mysiga hus och det kommer bli så himla snyggt när vi fått de stora helheterna helt klara. Lovar visa en massa bilder då men än så länge blir det bara ett hörn här och där. 


Det TAR sig i alla fall i typ två små hörn. 

På fredagen var jag på tjejmiddag hos Jenna. Hade ju känningar i halsen redan då men det blev en så rolig kväll där jag blev tillsagd att leva i nuet sååååå åkte ju inte hem med sista metron som planerat. Ibland måste man få leva lite. 


NÅVÄL. Ska nu skicka iväg C och R på målfärgsuppköp till Bauhaus (vi ska måla väggarna i våra toaletter mörkgröna, kanske min bästa idé någonsin) och passa på att försöka sova en liiiitn stund. Hoppas på att må lite bättre imorgon så att jag ens skulle orka röra en flyttlåda. 


En ljusslinga orkade jag ändå hänga upp igår kväll när jag inte visste om att den värsta delen av flunssan ännu låg framför mig :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s