Na na na na naaa


Hunden är hemma!

Pausmusiken ljuder. Vi kämpar på här hemma men det är riktigt motigt. Att renovera ett hus och flytta till ett ofärdigt hus med en 1-åring är det absolut tyngsta jag gjort i hela mitt liv. Aldrig varit så här dränerad. Det finns ju något talesätt som lyder att de tre tyngsta händelserna i en människas liv är 1. Död/Sjukdom 2. Skilsmässa 3. Flytt. Har alltså alltid hånskrattat åt den tredje punkten haha. Flyttat 5 gånger på 10 år och tycker inte det är en så stor grej. Men nu, herregud. 

Imorgon flyttar jag till mina föräldrar för det går inte att vara här med en 13-måning (ni som vet ni VET) just nu. Men om ett par veckor hoppas jag på att ha ett hem. Vi får höras senare helt enkelt!

2 reaktioner på ”Na na na na naaa

  1. Karin skriver:

    Ojoj, du har mina sympatier! Köpte hus med 5 mån baby, grundrenoverade i ett halvt år och flyttade in strax innan han fyllde 1 år. Nu är han 2,5 och minsta grej som behöver fixas tar en evighet då man först måste se till att skaffa barnvakt. Kämpa på! Det är najs med hus och egen trädgård då man har barn.

    • Smulan skriver:

      Yes it pays off efter hela flytt- och rempparuljansen såklart! Men huhhu nästa gång vi gör något dylikt är det nog utan en toddler :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s