10/10

Vilket veckoslut! På torsdagnatt fick vi som sagt ”färdigt” renoveringen (vi har ju massor kvar att fixa men det är sådant som inte ger mig hjärtklappning och ångest ) och på fredagen hade vi våra första middagsgäster! Tänkte göra en liten rundtur av huset till bloggen om ett par veckor med före-och efter bilder när jag har mera tid att sitta ner. Nu har R precis åkt på veckouppköp med C så jag har en timme här hemma. Ska skriva om vårt fantastiska veckoslut och sedan dra ut på en kort powerwalk. Inte promenerat för motionens skull (eller tränat heller för den delen lololol) sedan hela renoveringsrumban tog fart i augusti.

Sneak peek på vår ”master”-toalett som fick sig en make-over. Vi hade inte råd att renovera den, men vi hade råd med målfärg och lite piff. Bilder kommer!

På fredagen kom Lina och Niki över med dessert och champagne!

Blev tacos och en heeeel del baby- och namnsnack fram till midnatt. BF om en månad!!!

Nam nam

Lu var med.

Snabbspola en kort natt framåt och vi befann oss på Svartå slott för att fira bröllop .Jag hade piffat mig på riktigt för första gången på flera månader. Frissa, lösögonfransar och klänning DET VAR INTE IGÅR.

Måste förevigas två gånger. Bild från vårt hotellrums toalett hehe.

Sedan inledde en gaaaaaalen kväll. Wow, wow, wow vilket bröllop. Så satsat, elegant, personligt och alla performances, tal och videon. Jag var helt mållös faktiskt. Älskar dessutom bröllop med runda bord under middagen. Känns lyxigt och intimt. Satt bredvid min barndomskompis så blev såklart en hel del snack om gamla högstadietider.

SÅ fina.

Försökte ta en snygg bild på middagssalen under pausen, så här vackert var det! Till middagen serverades två rätter tillredda nästan enbart på lokala produkter (!).

En festlig bild med vår favoritJan såklart.

Och så bra idé att servera bröllopstårtan utomhus under ett träd med massor lyktor!

Festen fortsatte i stallet och inleddes med bröllopsvals såklart.

Den här räddade min kväll!

Sedan dansade och partajade vi i tre timmar, men har bara en enda liten kort videosnutt därifrån, och lika så bra hehe. Jan har ett ess i ärmen som jag beskådat ett antal gånger, han kan hela Empire State of Mind utantill så det blev naturligtvis en liten performans på dansgolvet innan det var dags att skicka iväg brudparet genom en  gång av sprakande eld.

Var sedan sugen på efterfesten (med temat rom och cigarr..) i cirka 1 minut men var smart och valde 6 timmar sömn i stället.

Idag åt vi frukost hela gänget innan de flesta satt sig i bilarna och körde mot stan. Här skulle jag leka influenser.

Svartå var ett HELT magiskt ställe för ett höstbröllop, rekommenderar VARMT.

Sedan kom vi hem till mamma som sovit över med C. Perfekt tajming för C:s två timmars tupplur så vi kunde chilla en stund i soffan.

I eftermiddag ska vi fixa på gården, visst är vårt nya bord fint förresten. Det tappades bort i något lager så fick vänta på det i 6 veckor.

 

Jaja, nu ska jag bege mig ut på en promenad. Ikväll blir det bastu och Netflix, ÄNTLIGEN kan vi njuta av detta hemmet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s