Gott och blandat

Hej från soffan! Ligger och surfar på vinterresor (har naturligtvis redan blivit helt anemisk av detta mörker) men sedan kom jag ihåg att man skall flyga med en 1.5-åring så jag stängde utan att skämta ner rutan PÅ DIRREN :) 


Snart är fredag IGEN och vi ska lägga lister hela helgen. Eller jag ska väl titta på. På lördag ska vi fira pappas födelsedag hemma hos oss med kolgrillade hamburgare m-m-mmm. Förstår mig inte riktigt på Rikus snobbgrill men bara jag får mat är jag glad. 

Vi har haft lek- och kaffesällskap hela förmiddagen med C, så skönt. Hemmamammadagarna blir jäkligt långa om man inte har något program på förmiddagarna tycker jag. Brukar sedan gå hem och sova näp (inte jag tyvärr) på balkongen och sedan eventuellt hitta på något på eftermiddagen igen. Men oftast håller vi oss hemma pga kl 16 ska en ju laga mat igen??? Vill anställa kock. Men går kanske i personlig konkurs som Blondinbella då och så kan vi ju inte ha det. 


Frysbulle och snittblommor från LIDL. 


Snabb och enkel fingerfood-kompatibel lunch till dig och din toddler: tortellini med tomatsås (Muttis Parmensansås är guld) och lite stekt zucchini på. Slängde även på grynost åt C och parmesan åt mig. C åt upp precis allt på tallriken. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s