Några bilder från dagens plats


Mmm hälsningar från en ny plats på soffan som jag upptäckte idag! Beeb sover förhoppningsvis 30 minuter till så jag sitter här med en kaffe och Svenska Hollywoodfruar och ser vattnet glittra mellan träden, något jag aldrig sett förut då det varit så sinnessjukt grått väder hela oktober. Snacka om vardagslyx. 

Tänkte tipsa om den här beigea marmorinspirerade krukan från H&M Home för endast 15 euro, min favorit!

Snark, snark, snark. 

Vår granne bjöd in oss för att visa sin trädgård åt mig och Celie i förmiddags, så gulligt. Kolla in deras utsikt bara. Hon tyckte vi skulle glasa in både balkong och terass som de gjort men man täcktes ju inte berätta hur pank man är efter en renovering :D


Igår såg vi Äktenskapsgrejen på Lillan och åt sedan en sen middag efteråt, så rolig kväll! Rekommenderar verkligen pjäsen åt alla, tyckte den var både rolig, tankeväckande och till och med lite tung mot slutet. Den hade kanske kunnat vara liiiite kortare men är ju sämst på att gå på teater just för att jag klarar inte av tre timmars dialoger hehehe. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s