Resemuijan


Så ressugen just nu att jag dööööör! Nedan några bilder från några kul resor de senaste 2-3 åren. Vi är dock inte helt i vårt ekonomiska esse just nu efter renoveringen, och så en i familjen som är vårdledig/deltidsjobbar på det. 

Ibland blir jag lite förvånad över att många har råd att resa så ofta som de gör. Är jag den enda? Obs grundar sig främst på analytiskt studie på Instagram :D 

Kanske det i slutändan handlar om prioriteringar. Vill inte ens veta hur många tiotusentals euro vi lagt på möbler, inredning och renoveringar under åren. Bilar, bensin och babystuff. För att inte tala om 6 flyttar på 10 år. Det får man väl ganska mycket exotiska resor och upplevelser för antar jag. 

Men någon liten get away skulle vara kul att få till på våren. Några dagar någonstans i solen, eventuellt utan barn…*dream*. 

[EDIT 1] Glömde skriva att vi faktiskt lite spontant bestämde oss för att åka en sväng med Silja till Stockholm imorgon för att hälsa på brorsan och äta lunch med vår kusin och hennes familj! Mysigt miljöombyte blir det i alla fall. 

[EDIT 2] Riku sade just i torsdagsfamiljebastun att han skrattade rakt ut när han läste detta inlägg. Klagomål på att en inte får resa så mycket en önskar och sedan ett bildregn på en massa olika resor från de senaste åren. Sorry! Instagram got me all hjärntvättad, borde varit smartare än så. Men måste erkänna att det här med barn och resande kom lite som en chock, främst känslan av att inte ens ha lust att resa med sitt eget barn eftersom en aktiv 1-åring är en vandrande katastrof. Men jag antar att det bara kan bli bättre :)

Varsågod, här är i alla fall lite härliga bilder från något annat än denna svarta novemberridå!

Beebs första resa, på vårt UNDERBARA hotell på Madeira. 

Cykelmuijir i Berlin. 

Funderar på livet på Brac i Kroatien. 

Var en vecka på Madeira månaden innan jag blev gravid och sprang varje morgon kl 7:30?? Kommer hända igen 2036. 


Var i Paris i januari och åt konstant. 

På babymoon i södra Fraaance, mycket bra resa. Glad att vi gjorde den. 

Saknar detta häng vi hade under sommarens resa till Budapest!! Här hade vi varit till ett badhus där vi hängde precis hela dagen innan vi hittade ett ställe med dagsfest-vibe vid floden på vägen hem till hotellet och där tog kvällen fart. 

Nästa resa blir till Barcelona (vi har B-tema), can’t wait. 

Haha ooops på någon sunkig VIP i Budapest efter en lång kväll

Beeb på resa till Danmark med mig och Mojmoj!

3 reaktioner på ”Resemuijan

 1. Maria skriver:

  Du har ju rest massor på två år. Hur har du råd att resa sådär ofta? (obs ironi från en som rest mindre än dig och är också vårdledig) Allting är relativt :)
  Ps. Kommenterade ett inlägg för länge sedan där du berättade att ni använder wipes till allt. Jag har under babyns första år använt totalt 1 paket wipes, funderar fortfarande till vad du använder dem :)

  • Smulan skriver:

   Allt är verkligen relativt, jag jämför som jag skrev lite på skoj ovan med alla jag följer på Instagram. Mina vänner som ännu inte har barn reser massor så ibland blir man ju lite avis! :)

   Började jobba deltid direkt då jag blev vårdledig efter sommaren och utan det hade man väl knappt haft råd med en bussbiljett till stan ens.

   Använder ännu våtservetter till bajsblöjbyten för att ta bort det värsta innan vattentvätt, när vi går på café och tar bort smulor etc. Men nu såklart mycket mindre än när hon var baby, kanske max 1/2 paket i veckan? 1 paket på ett år är mycket imponerande 😅

   • Maria skriver:

    Jo jag förstår, man har ju tiden att resa just nu,men den ekonomiska biten tillåter inte så mkt resor :) Lite samma som när man studerade, tiden fanns men inte cash!
    Wipes till bajsblöjbyten är ju ingen dum idé, då slipper man stocka silen :) Har inte tänkt på det eftersom vi alltid tvättat direkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s