Peppens pepp

Fredag fredag fredaaaag! Vaknade med världens fredagskänsla idag. Körde i racerfart (var lite sen pga kommer aldrig ihåg om man ska sätta varm eller kall luft och blåsa på en immig vindruta?! Hade tjock imma på insidan i typ 15 minuter, underbart…) i strålande sol till musikleken, gjorde köttbullar till lunch som bebin älskade och ska bli så mys på att åka på en liten familjekryssning idag. Äta valfritt skaldjur och dricka ett glas bubbel och hoppas på att lillisen orkar sitta med på restaurang ikväll. Eller ja vi ska äta redan klockan 17 så tror faktiskt det inte blir något problem. Behöver så miljöombyte känner jag. 

Bilden ovan är ett av våra sängbord, vi har varsin String Pocket-hylla vid sidan av sängen. Vill ju hänga alla mina möbler på väggen :D Älskar när det är helt tomt på golvet, mmmmm så lätt att utöva min favoritsyssla då – att dammsuga. 

Rekommenderar förresten böckerna på bilden också, eller Låt mig vara tänkte jag börja på först ikväll men den lär vara spännande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s