Ett ludd om veckan som gått och är pinsam som vanligt

Vänner! Dags för veckans blogginlägg som det verkar bli nuförtiden haha. Har jobbat, hämtat barn från Hagalund, man från metrostation och var hemma starka 17.32. Nu har Riku dragit till puben och jag fastande i en gruppkonversation på INSTAGRAM (alla vill dricka vin på stan men ingen har tid bland annat).

Planen för kvällen är att blogga, tvätta håret och titta på den där Bikram-dokumentären på Netflix SAMT kolla på förlängda weekendresor till våren. Jag ska nämligen jobba en hel del på våren (trodde jag skulle jobba 0) så man kanske har råd med en liten tur till Sydeuropa ÄNDÅ. Vem trodde det efter mitt gnälliga pinsamma inlägg om resor hahahahaha.

Ååååh har ni tips på något bra och semi barnvänligt ställe i Italien eller Grekland? Tänkte 4 dagar i början av maj när det inte är så hett för vår lilla tjej. Och boende i en lägenhet, känns så himla mycket enklare än hotellrum när man reser med barn har vi redan fått erfara.

Här sitter jag och blöggar med Love it or List it i bakgrunden – en mycket underskattad serie.

Igår firade vi min mammas födelsedag, Celie hade tyllkjol och dansiga ben!

Mamma fick blommor, tårta och presenter som sig bör.

C är äntligen frisk så vi har varit ute massor i detta gudomliga solväder.

Det ska gås och gås, nu börjar det lossna! Längre sträckor för varje dag.

Drog till ett köpcentrum på söndagen för att köpa ett par julklappar och – just det, gå.

Lördagkväll skickade jag R och C till hans föräldrar i Hagalund då mina tjejer var här på lite lillajulsfirning till runt 01 på natten. Orkade absolut inte dra ut på stan efter det så diskade till 02 och somnade.

Ostis!

 

 

Köpte en mascara till mig själv på Black Friday, livin’ la vida loca. Men C fick nya vinterskor och en ny åkpåse som jag hoppas är en någon cm längre än hennes gamla. Får skicka tillbaka annars. MEN KOLLA VAD FIN och nu borde jag ju inte uppmana till konsumtion och sätta mig och sy en liten sovpåse av näver åt henne i stället men JÄKLAR vad bra pris den låg på. Fyndarn.

Nu blir det en avocadomacka i soffan framför Netflix som sagt, ha en bra vecka <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s