JuleMYZ


Go’vänner! Har ni kommit i julstämning redan? Jag ska bara baka lite enkelt julgodis idag och föra till min älskade Momma på onsdag med en blomma, och så städa lite smått under veckan då vi firar minijul hemma hos oss på lördag med min familj. Alla julklappar är fixade också så ingen stress med det heller, skönt! C ska bl.a. få en ubåt (lugna, hon läser inte bloggen).

På måndag rör vi oss mot Lovisa där vi sedan firar en hederlig landejul i 3 dagar på Rikus familjs landställe byggt på 1890-talet. Där snackar vi gammaldags julstämning. 

Jag sitter som bäst och väntar på Lina och lilla Bernie som kommer hit på lite mammaledighetsMYZ inom kort. Har plockat fram Celies gamla babysitter och mjukaste babyfilt till och med :’)

För ett par dagar sedan snubblade jag över ett nytt, förmånligt vitrinskåp på IKEAs hemsidor. Fanns 8 exemplar kvar i Esbo så jag åkte helt enkelt och köpte det igår som en julklapp till mig själv. Köpte även likadana mässinghandtag som vi har i köket till (Bauhaus). R var skeptisk till en så klumpig möbel i vardagsrummet men jag mutade honom med en öl och en pretzel och 90 minuter senare var skåpet monterat. 

Tycker PERSONLIGEN att en större möbel här ger lite pondus åt vårt inte jättestora vardagsrum. Så cleant och fräscht här nu, precis som jag ville ha det. 

Fint va? Vet inte riktigt vad jag ska ha inuti ännu bara :D Skåpet heter SYVDE om någon känner för att copy+paste. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s