Bloggen har lidit och 2020!

Hallå där! Skulle sätta mig och blogga fylld av lite kreativ inspiration för en gångs skull men så bestämde sig hela WordPress-appen för att crasha. Kan inte ladda upp en enda bild. Så ska försöka göra det imorgon. 

Här är vad jag tänkte skriva i alla fall:

EDIT efter en uppdatering började det fungera.

1.1.2020! Julen och nyår ligger bakom och 2019 känns liksom så 2019. 2020 känns modernt och fräscht som Amanda Schulman sade. 

Har orkat kolla på noll mitt decennium i bilder och andra årskrönikor på diverse sociala medier och DET BLIR INGEN HÄR I ÅR HELLER. 

Men 2019 har varit bra. Kanske det mest jämna året i mitt vuxna liv. Har fokuserat på barnet och har lärt mig att vara närvarande med henne på ett helt nytt sätt. När jag har tid utan mitt bihang maxar jag totalt. Köpt ett litet hus vid vattnet, en dröm som blev sann! Renoverade, svor och svettades. Blivit vår första familjeresa, flickresa med mormor, partyresa utan barn, möjlighet att både vara vårdledig och jobba deltid tack vare min svärmor och således kan C börja på dagis när hon är 2 i stället för 1. Lyx. 

Nåväl. Hade verkligen ett perfekt nyår ute på landet. Bjöd in två av våra bästa ”vänpar” som inte har umgåtts desto mera sinsemellan. Blev så jäkla bra gäng? Inga tystnader på typ 20 h hehe. Barnen skötte sig även exemplariskt. En på 6 veckor och en 16 månader. Den större slocknade 19:05 efter att ha busat med alla hela dagen och den lilla hängde lugnt med hela kvällen och sov sig genom nyårsmiddagen i babysittern. Piggnade till vid 01:30 under vårt sista parti Galenpanna (så jäkla roligt spel, speciellt efter att par glas vin :D)

R stekte blinier halva eftermiddagen innan gästerna kom. Lägg märke till hårnätet #sexy

Jag dukade och hade mig under tiden.

Sedan åt vi oss löjligt mätta på årets mest dekadenta måltid, skrattade, diskuterade allt från amerikansk politik till tv-serier som sig bör, spelade spel och gick en rundtur till alla byggnader på gården med vinglasen i handen klockan 22 under en helt fullkomligt stjärnklar himmel. Vid 12 tände vi tomtebloss på gården och skålade i bubbel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s