Skriverier från Gardasjön

MÅjn från min solsäng! Ligger här i värmen och göttar mig med en färskpressad apelsinjuice, en riktigt lättläst chicklit och en kokosdoftande sololja.

SKOJA. Men kanske skriver detta åt er i maj då jag inhandlat möbeln ovan!! Visst är den fin? Vi har ju inte hunnit använda vår terass innan det blev en våt mordorhöst. Köpte världens finaste terasstolar och bord som bara står där under en presenning helt oanvända. Men snaaart. Ska ha solsäng, olivträd, parasoll och ett litet drinkbord intill. Riku fick ju sin grill. Den har jag inte ens rört.

Foto Vanessa Forsten

Körde till Tredje Linjen i regnstorm i morse där frukost väntade. En lite trött beeb som väntar på att få ta för sig skymtar också. Så roligt ändå med mera kompisar att hänga med dagtid! Hann snacka av oss med Lina om de mesta på 2 timmar, sedan blev min beeb toktrött och vi tog oss hemåt för en näp.

Fick även bevittna Linas master trick som går ut på att söva Bernie i sitt babynest, i en sovpåse, i en sovkorg, på en pilatesboll. Som man studsade. Aldrig sett något effektivare i mina dagar och kommer copy+paste på nästa barn.

Har varit sjuk så jäkla länge nu och blev RIKTIG jävla fed up en kväll och drack ett stort glas vin i soffan. Öppnade ett julklappsvin och bara hällde upp som en mycket arg person. DET HJÄLPTE! Alkohol to the rescue.

Ciao.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s