Babyåret och att publicera bilder på sitt barn

Åh läste precis bloggen Iidan Matkassa där hon publicerat ett gäng bilder från babyåret med sin son, kanske inte de mest skarpa, bloggvänligste och gulligaste bilderna men man blev liksom så varm i hjärtat av dem. Så tänkte köra samma, nedan ett gäng bilder, de flesta opublicerade, från vårt babyår.

Det blir sista gången beeb får medverka i ett sådant här bildregn. Nu är hon redan en storis som fyller 1,5 år om en dryg vecka. Hon sjunger en egenkomponerad visa om Alfons (mitt hjärta brast) promenerar runt kvarteret och deklarerar bestämt ”mera pää” (päron).

Funderar mycket på hur jag vill exponera mitt barn ÅNLAJN just nu och har bestämt mig för att här på bloggen kommer jag inte publicera så mycket bilder rakt framifrån längre. Kanske någon söt representativ semesterbild ibland men ni fattar. She aint no baby anymore.

Jag har även ändrat min Instagram till privat, men kommer nog fortsätta posta stories nu som då på lillisen. Några bilder i feeden om året precis som tidigare. Det kommer nog dessutom naturligt att minska då jag återgår heltid på jobb nu hela april och sedan igen i augusti. De dagar jag jobbar hinner jag vanligtvis inte ta upp telefonen innan ungen är i säng, antar att de flesta i samma situation känner igen sig.

Söt och mysgravid.

Inte söt och väldigt omysgravid

1 år!

2 reaktioner på ”Babyåret och att publicera bilder på sitt barn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s