Den lilla blogglistan, ett Netflix-tips och vår i luften

Vänner! Idag var det vår i luften då jag och C hängde ute på förmiddagen. Fiskmåsarna skrek, fåglarna kvittrade och solen glimtade till ibland. Kuslig februarimånad ändå.

Jag har tagit bort lite stolar runt vårt matbord för ett luftigare intryck. Vi har rätt ofta middagsgäster på helgerna nuförtiden men då är det bara att ställa tillbaka stolarna JU.

Dagen till ära bjuder jag på en blogglista som legat i min Drafts-folder i flera dagar.

HAR DU?

Folköl i kylen: Hade två på fredag men R o h min svärfar drack upp dem medan de grillade. 

Något husdjur: En hund som heter Lill-Puman

Någon favoriträtt: Grön curry tackar jag inte nej till. Samt plockmat i olika former!!

Puder på dig: Alltid solpuder. Orkar inte gå omkring och se ut som ett lik. Nu är jag dock osminkad för ska bara till gymmet och LIDL idag. Snacka om festlig onsdag.

Några framtidsplaner: Inte direkt, tar de kommande månaderna lite som de kommer. R är pappaledig hela april och jag ska jobba 100 % då. I juli är vi lediga en månad tillsammans och jag hoppas vi kan bosätta oss två veckor på vårt lantställe som vanligt. Bästa jag vet!

Någon sjukdom: Kul fråga! Nej ingen sjukdom praise be. 

Gymkort? Ja! Började på ett gym här i närheten. Svindyrt (alltså 70 euro i mån för att träna är galet tycker jag) men jag älskar det gymmet. Gick där som 18-åring då jag ännu bodde hemma. Sjukt bra utbud av grupptimmar också. Ikväll ska jag dock på något så tråkigt på spinning, urk. Ska boka en PT-timme samtidigt (fick ett erbjudande) så jag får ett vettigt program när jag kör själv.

Några MVG:n: Är det 10? På gymnasiet hade jag 10 i gymnastik, modersmål och lite otippat biologi? Gillade cellgrejer och sånt.

Något beroende: Wahlgrens värld, helt på riktigt, det är livets reality show. 

Nagellack: Exakt 3. Ett genomskinligt, ett pink och ett nude. Spännande och fashion person här hej. 

Någon vän som bor i ett annat land: Japp. 

VEM?

Avskyr du: Ingen speciell

Längtar du mest efter: Våren, Grekland, kanske en tripp till Stockholm och hälsa på lillebrorsan och hans nya lägis där nästa månad!

Stör du dig på: #momlife (alltså den hashtaggen är bara så vedervärdig vet ej varför kanske för att den är så överanvänd OJ JAG SPILLDE KAFFE PÅ TRÖJAN #MOMLIFE !!! Ursäkta?)

Gosar du med: Ni skulle bara veta hur mycket jag gosar med mitt barn. Jag har på senaste tiden lärt henne gosa och hon är så jäkla bra på det. Hon borrar in ansiktet i min hals och säger ett njutningsfullt mmmmm. Kan pågå i 5 minuters sessioner <3

Lagar mat: Jag måndag-fredag, R lördag-söndag

Diskar: Slänger ca allt i diskmaskinen. R är mer väl mer försiktig hehe. 

VILKEN?

Tidning läser du: Hbl.fi, svenska inredningstidningar och så Svensk Dam som min svärmor brukar hämta åt mig :D Kuriosa: En gång fick jag en prenumeration på Svensk Dam av mina morföräldrar (var typ 20). Den gulligaste present jag någonsin fått. 

Buss åker du oftast: 147 forever!!

Dag fyller du år: 21 maj. 

Årstid föredrar du: Våren x 10000

VAD?

Gör du nu: Ligger med datan i famnen på soffan, kollar på något program om brittiska herrgårdar :D På tal om brittisk MÅSTE ni se serien Stranger på Netflix. Spännande som bara vad.

Gör dig till en bra människa: önskar alltid att alla ska ha det bra

Gör dig till en dålig människa: Kan väl vara lite väl sarkastisk och snabbdömande i det tysta hehe. 

Vill du arbeta med: Jag vt inte riktigt men jag funderar på lite möjligheter inför hösten faktiskt.

Är roligast just nu: Några kul fester att se fram emot. Kom även på att vi är bjudna på bröllop i Danmark i augusti. I någon ganska liten stad som heter Nibe tror jag. LOCATION WEDDIIIIING

Har du på dig nu: Ljusgrå cashmeretröja från Soft Goat och blåa leggings från Nike. Ljusblåa strumpor!!

Äger du för skor: Säkert helt för många. Borde väl börja låna skor i stället för att köpa dem som sig bör nuförtiden. Men har en massa sneakers (kanske 6 par) pga vem älskar inte sneakers. Tre par klackskor varav samtliga rätt obekväma. Två par sandaler och några espadriller. Vinterskor, loafers, Sorels, gummistövlar, ”stövletter” (lol) och mockaboots. 

Har du för storlek i skor: 38,5

Läser du för bok: Doktor Glas av Hjalmar Söderberg och Pojken som byggde egna världar av Keith Stuart

Ska du göra nu: Ska laga mellanmål åt mitt barn (who am I kidding det blir en smoothiepåse och en banan) och sedan ska vi dra och hämta ett paket från Polarn o Pyret åt C och köpa lite snacks inför morgondagens playdate. Tre barn som ska härja och två mödrar som ska dricka massor kaffe. På lördag ska vi ha vårt livs första parmiddag med J, Y och deras respektive så ska planera meny idag!

Min Valle-bukett står sig.

4 reaktioner på ”Den lilla blogglistan, ett Netflix-tips och vår i luften

  1. Elin skriver:

    Om du vill ha tips på en serie så finns det en svensk som är GRYM,Kalifat som du MÅSTE se. Finns på SVTplay :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s