Klubbarn, babyshower, vita soffor och ett Netflix-tips

Ojojoj kära ni det har varit rätt mycket program här i slutet av denna vecka men nu är det söndag, R badar nere i badrummet med C och jag sitter här på min lilla barstol och bloggar från mobilen. Kan inte ligga i soffan eftersom jag sprayat den full med Vanish :) Lite avocado, lite löptidsfläckar från hunden, NI VET.

Men den vita soffan har hållit sig överraskande fräsch, tvättar överdragen 1 gång / månad och det är det värt. Tar 5 minuter att dra av dem och slänga in i tvättmaskinen och sedan 15 min att trä på dem igen. Så ifall ni funderar på vit soffan med barn+hund så säger jag nemas problemas. Hunden har ändå alltid varit smutsigare än barnet och den har hängt med i 12 år nu. Vit soffa har vi haft sen 2009 hehe.

Bilden ovan är från onsdagens frulle hemma hos Lina. C roade sig med vad hon än hittade i deras lägenhet medan jag satt med Bernard på armen, han är en sådan mysing. Lugn och go liten charmör. Fatta när Celie och Bernie springer omkring i Grekland om ett par år när vi har familjesemester! Goals.

Det har varit iskallt men soligt så vi har hängt en hel del på stranden.

R fick en krokodilballong med ett kort på levererat till sitt kontor i Kronohagen med frågan om han ville bli Bernies gudfar. Klart han ville!

Jobbat i en spexig, glad outfit.

Fick panik när jag kom på att man ska ha något som heter välikausikläder åt barnet nu på våren. Så jag hittade snyggaste Reima-overallen på rea! Köpte någon slags vattentäta skor av samma märke också då alla hennes skor i storlek 22 redan är för små.

Skämmer bort mitt barn jag vet men vem fasiken kan motstå en påse med djungelns alla djur i matbutiken?

Det blev fredag och jag hade ett frukostmöte med en f.d. kollega i Sandvikens hall. Tog med C men vi pushed through med lite Alfons och en pepparkaka.

Fredagsblomman var givetsvis på sin plats.

På kvällen släpade jag ännu med mig Celie på en nära väns babyshower! Hon hade eventuellt den bästa kvällen i sitt liv där? 10 tjejer som hon älskade från sekund 1. Ojoj det blir tjerbabyboom detta år. C kommer att få så många kompisar.

Lördag och dags för Tjerbal VI! Jag hade en stickad klänning från ZARA och hade haft värmespolar i håret. En går ju all in.

Världens finaste brudar.

Årets värdinna hade ryskt tema hela kvällen igenom, otroligt uppskattat. Borschtsoppa och blinier. Vi hade dessutom lånat hennes pappa hus långt ute någonstans på Sjundeå-åkrarna, det var verkligen så fint där ute.

Efter 6 timmar av skratt och snack var vi endast TRE tappra som orkade ut i den berghällska natten. Jag hade inte varit ute på klubb sedan oktober så det var verkligen dags. Vet att alla inte trivs med att gå ut men jag har älskat nattklubbar sedan jag var 16 och hade fake-ID (sorry Mutti).

I ALLA FALL så blev det en timme på Siltanen och sedan ännu dans på Kaiku. Inte varit där på flera år. Kanske det enda stället som ens har lite Berlinvibbar i hela Helsingfors. Men vad vet jag, en småbarnsmorsa från Esbo?

Hade helt missat att klubbarna stänger halv5 nuförtiden?? Det är ju sjukt. Men 03:30 tackade jag för mig och tog en 63 euros taxi hem till orten. Men det var det värt!

Nu ska vi fortsätta på F1-serien på Netflix som jag är helt besatt av som vanligt, säsong 2 publicerades på fredagen. Så in och kolla om du ens är lite intresserad av motorsport.

Ciao!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s