Hej måndag

God måndag kära vänner. Jag har downat en hink med kaffe framför serien Spinning Out på Netflix medan beeb sover på balkongen och känner mig äntligen rätt pigg. Sitter och planerar veckans träning och jag är löjligt peppad. Första gången på flera år jag går till ett gym med ledda pass för jag brukade hata dem (förutom typ BodyPump). Men nu vill jag bara gå på ledda pass för det är så skönt när någon säger åt en vad man ska göra och så gör man utan att tänka :D är väl åldern.

Jaja, ikväll ska jag träffa en PT på gymmet och sedan tänkte jag träna en timme på konditionssalen direkt efteråt. Kanske jag får lite inspiration till nya övningar eller något.

Toddlerkompatibel lunch idag, C fick chicken nuggets för första gången i livet. Det var en stor hit. Såsen är grekisk yoghurt med sweet chili-sås i. Tar 10 sekunder att göra.

Nu vaknar bebilinen på balkongen, vi ska gå ut och ha talko på gården tänker jag. Beskära lite buskar (har ingen aning om vad jag håller på med), tömma blomkrukor på vinterblommor, plantera lite narcisser i krukorna och ta in de första snödropparna och sätta i en vas. Hatar ej!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s