Matbloggarn checkar in

Håller den här bloggen på att förvandlas till en matblogg? Ni kan vara lugna, det kommer icke ske. Men fy fasiken vilken god Korean BBQ vi gjorde igår med R.

Receptet till hönans marinad hittar ni här. Innan vi hade grill stekte vi bara hönan i stekpanna, blev också helt ok. Salladen består av riven kål, morot, rädisa, rödlök, vårlök, koriander och jordnötter. Salladssåsen innehåller lime, olivolja, fisksås, soja, färsk chili och vitlök. Skulle kunna äta 1 kg av den där salladen. Det är såsen som gö’re.

Var ute hela kvällen igår och skapade vårfeeling på bakgården. Föreställ er gudomlig kolgrillsdoft och fågelkvitter. Idag ska vi till Bauhaus och köpa virke till en odlingslåda som Riku ska bygga och jag sedan måla vit. Jippii.

Gick all in på narcisserna.

Spela boll i vårkvällen ändå!

Och nu funderar jag på att köpa den här klänningen inför ett par festligheter under våren men jag vet inte. NA-KD har antagligen lika slit och släng-kvalle som Nellys kläder som jag tyvärr hatar från djupet av mitt hjärta :)) men blir eventuellt ett testköp för jag gillar verkligen stilen på denna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s