16 träningspass senare

Häj! Önskar mig vädret vi hade under söndagens brunch just nu, tack!

Ligger i soffan och kollar Youtube och dricker kaffe medan C drar en nap ute i regnet.

Lagade min bravurlunch till mig och C – omelett med potatis i ugnen. Slänger även i purjolök, tomat, fetaost, persilja och gräslök. S-LURP. Brukar äta detta med ketchup dock. Så där försvann all min cred.

Vad kul det var att vara ute idag. En tant kom och berömde mig och var orolig för att hennes barnbarn alltid är inomhus? Ifall C var inne hela tiden hade hon nog rivit ner en vägg. Jag är ju basically hennes dagis nu så vad kan man.

På väg ner till bojarna som vanligt.

Så stolt över mig som kört 16 ggr på gymmet på 4 veckor enligt min profil på gymmets hemsida! Har alltså hållit mina 4 ggr/veckan i 1 månad nu. Inte mått så här bra i kroppen på länge och mina energinivåer jämfört med innan är bara… wow.

Tre skitkilon hade jag gått ner dessutom. Fyfan så trevligt. Är ju bara ren och skär övervikt så skäms absolut inte för att skriva att jag vill gå ner i vikt då det handlar om ohälsosamma extrakilon efter graviditet, medicinska hormoner jag tvingats ta i perioder de senaste tre åren etc etc.

Så nu ska jag köra på så här i 8 veckor till hade jag tänkt. Ikväll ska jag träffa min PT för andra (och antagligen sista gången pga dyrt :)) och gå igenom mitt program!!! Så nyfiken på det. Då jäklar blir det ännu mera effektiva timmar på gymmet.

Veckoupplägget hon rekommenderar mig är två dagar aerobisk träning på ledda pass + en dag mer funktionell träning för hela kroppen (programmet hon gjort åt mig) på konditionssalen samt slutligen ett snäppet lugnare pass med serier på olika maskiner / med fria vikter etc. Kosten kör jag på helt som vanligt med vanligt husmanskost vi äter hemma tillsammans med barnet, men har dragit ner lite på socker och alkohol. Fredagar och lördagar får jag dock dricka vin och äta bulla ABSOLUT. Man ska inte gå till överdrift heller.

Jaja det är rätt tråkigt att läsa om träning, jag vet. Men jag måste ju få vara peppad på att äntligen känna mig lite stark igen! Och kanske inspirera någon till att det faktiskt bara tar 4 veckor tills man känner en rejäl förändring i kroppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s