Uppdatering från förorten

Inte är det Grekland inte men man kan ju låtsas! Bilden ovan en otrolig målbild sedan vi köpte huset i maj (fick tillträde i augusti och flyttade in på hösten). Så nu sitter jag här och odlar en fräknE, så trevligt.

Igår drack vi vin och skvallrade över hangouts med ett par kompisar i nästan två timmar. Samtidigt catchade också R upp med ett par killkompisar per telefon i ett par timmar. Piggar verkligen upp att hålla kontakten med annat än Whatsapp så kom ihåg att ringa varandra i dessa tider! Jag är också glad att vi får hem min bror från Stockholm imorgon. Det känns dumt att han ska sitta där helt ensam och på något sätt vill man ha familjen samlad i samma land nu när allt är så osäkert. Han ska sitta i karantän i mina föräldrars källare :D där finns alltså badrum, dusch och kylskåp haha.

Min kompis som är akutvårdare på Västra Nylands räddningsverk berättade igår att man räknar med att det kommer finnas behov för 10 000 intensivvårdsplatser i Nyland i och med viruset. Nu finns det 500.

Därför man sitter här på sin lelle terass alltså.

NÅVÄL, vi turas om att göra ärenden då vi inte vill ta med en 1-åring till butiken som a) petar på precis allt och sätter fingrarna i munnen b) är en potentiell smittobärare och idag är det jag som får åka och köpa snacks (livsviktigt i dessa tider) och mera hundmat! Ska även passande nog hämta ut ett paket med böcker åt Celie, all underhållning behövs nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s