Snapshots från en fredag

Jaha gissa vad vi åt igår då. Riktiga svennetacos men det är man värd tycker jag. Till efterrätt delade vi på en påse Pantteri som jag vanligtvis hatar men nu var det enda godiset vi hade i hela huset och man är ju inte kräsen.

Medan R lagade mat drack jag lite vin och kollade Bianca Ingrossos senaste youtube. Hjärndött och skönt.

Igår blev vårt lilla kontor klart! Tapeten är från Borås Tapeter och heter Marble Beige (TROR jag). Stolen är från Ton, skrivbordet från String, det vita bordet är vårt gamla soffbord från Hay.

Rummet är rätt mycket större än såhär och vi funderar på att köpa en bäddsoffa till den högra delen av rummet. Skulle vara kul att kunna erbjuda en full B&B experience här i orten. Nästan alla våra kompisar bor nämligen kvar i stan hehe.

Idag har vi promenerat runt lite i snön, blivit skrikna på av en gubbe för att vi gungade lite i en övergiven gunga på grannbolagets gård där medelåldern är pensionär (tydligen lever vi nu i en alltför socialistisk värld enligt honom), ätit en lång och sen frukost och väntar nu på att barnet ska vakna så vi kan äta blåbärspaj till mellis. Sedan ska jag åka till butiken och köpa ett Duplo-dockhus åt C. Såg det på Insta och blev besatt. Dockhus i olika former var det allra bästa jag visste när jag var liten och JAG vill alltså leka med detta.

Får bli en tidig födelsedagspresent eller något, vi köper så sällan nya leksaker (det mesta har hon fått i present/hittat på olika FB-loppisar) att det kanske är okej.

Ciao ciao.

En reaktion på ”Snapshots från en fredag

  1. Lina skriver:

    Myyyyyys. Svennetacos är bäst!!! Men alltså en gubbe skrek på er för att ni gungade med ert barn på gungor? Wtf? Lite sjukt ju. Han måste haft en riktigt dålig dag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s