Några små tips denna fredag

Vårt go-to häng just nu – stranden. Men snart är väl den också full med folk. Försöker variera lite dag till dag. Idag gick vi på promenad med mormor till den lokala båtklubben här där C sprang av sig i ca 90 minuter.

Har testat ett recept som tog 20 minuter att göra och blev svingott, zooma in på den lelle bilden och prova vetja!

Var och hämtade min dator på jobbet inne i stan igår med bilen och tänkte att jag kanske kan svänga in via Plantagen eftersom plants= life just nu. Jag hade tur, det var jag och kanske 10 andra kunder i den megastora hallen. Och allt jag köpte var på -25 till -50 % rea förutom citrusträdet. Perfekt!

Tänt mitt favoritdoftljus och lagt min favoritansiktsmask som är så jäkla skön och återfuktande. Rekommenderar!

Blir mycket te och smörgås på kvällarna för vad annat finns det att göra liksom.

För några år sedan läste jag en bok som hette Om du vågar av Megan Abbott som jag gillade som fan. Nu märkte jag att den blivit Netflix-serie! Handlar om småstadstonårstjejer i ett cheerleadinglag, skildrat på ett väldigt rått och ibland rent ut sagt mörkt sätt. Riktigt bra.

Jag har snart slut på alla mina julklapps- och biblioteksböcker. Fick In Transit av min svägerska häromveckan och ska hugga in på den snart tänkte jag.

Tvättat alla sofföverdragen och mår så jävla bra med helt ren och krispig soffa.

Beställde en blomlåda från H&M Home och den är eventuellt perfektion. Fanns även i svart. Nu hänger den här på vårt trappräcke och ser trevlig ut.

Lever för mitt nya citrusträd. Kan lajva medlehavssemester i vårt vardagsrum. Men helt ärligt talat skiter jag i om vi kan resa någonstans under hela detta år eller inte. Jag vill bara äta familjemiddag, gå på terass med tjejerna och ha playdates med en hög toddlers tillsammans med C. Och förhoppningsvis ha jobb.

Vi har en fin terass i alla fall. Här testade jag LIDL:s egna kaffekapslar (inte så jättegoda haha) då Nespressokapslarna endast säljs i en liten butik inne i stan samt vid en monter mitt i metropolen Iso Omena. Men kanske man kan beställa dem på nätet?

Mest har vi cyklat omkring kvarteret med lilltjejen. Hon har enligt eget utsago fått en ”nyckel” och på huvudet har hon en ”hatt”. Så logiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s