Tankar om ditt och datt

Unik bild på tulpanbukett i april.

Jag har länge funderat på att radera den här bloggen och sluta helt, men någonting håller mig kvar. Kanske det här blir ett litet andningshål i coronaångesten, eller så blir det ett tillfälle att sluta.

Jag hade egentligen jobbat heltid hela den här månaden men eftersom läget är som det är ställde R in sin pappaledighet och så hoppas vi han kan hålla den i augusti i stället. Han får ta hela dagisinskolningen med andra ord.

Längtar till att börja jobba så mycket just nu! Någon annan föräldraledig som känner samma? Tror också dagis kommer göra min sociala tjej gott.

Hon har redan i flera månader sökt kontakt och gått fram och sagt hej åt andra barn på lekplatser etc men får i allmänhet superlite gensvar. Är finska barn i regel väldigt blyga? Eller så kanske de tycker hon är en liten snorunge!

Dagens ytliga tips: Lindex hade nyligen -25 % på hela sortimentet så jag beställde denna härliga tröja i lavendel och kanske världens bekvämaste seamless bra. Rekommenderar!

Viktigast är ändå att vi hade terassinvigning igår med rosé och chark! Kanske det bästa som hänt på länge. Kommer nog bli många kvällar här framöver.

16 reaktioner på ”Tankar om ditt och datt

 1. Lucy skriver:

  Ja exakt! sluta inte blogga! 😎hur upplever du att småbarnslivet i Esbo skiljer sig från ”livet i stan”😁

  • Smulan skriver:

   Hm man hänger mera hemma än på café och restaurant och sånt. Saknar det inte så mkt eftersom jag känner mig mycket friare här, speciellt nu när man inte har en baby längre.
   Däremot saknar jag att bara ta metron två stationer in till stan där alla kompisar bor! Men nu bjuder vi i stället hem folk rätt så ofta :)

 2. Annelie skriver:

  Enda bloggen jag kollar regelbundet, fortsätt tack 😁. Inspirerande bilder och underfundig text. Gillar dina önskelistor du hade oftare förr 👍.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s