Fredagsönskelistan

Ciao bambini! Det är fredag och jag har lite fredagskänsla. Hade egentligen tänkt åka ut till landet idag men skippade det. Har så många projekt på gång här haha. R har sin ölbryggning och jag ska sätta i gång med att måla kommoden i vår ena toalett vit (nu träfärgad laminat) och skruva ihop samt måla en docksäng åt Celie. Dessutom kommer vår mattleverans ikväll. Så spännande ändå.

Jaja, en läsare efterlyste ett hederligt konsumenthetsigt önskeinlägg á la bloggvärlden 2010 så jag, jag kör på.

Materialet och mönstret på den här baddräkten från H&M kan vara allt en behöver i sommar?

 

Men jag har redan köpt denna baddräkt från Kenzas kollektion för Babyshop (och naturligtvis en matchande åt mitt barn) så jag kanske klarar mig.

En fin kjol till bruna ben, ska denna bli min månntro? Denna en nyhet från H&M. Finns också i rött.

Efter att ha gjort efterforskningar på solstolar till terassen har vi bestämt oss för en i bambu! Vi måste bara förvara den inomhus under vintern men det ska väl GÅ. Hittade en inte superdyr från Kodin1. Den på bilden är från Tine K tror jag.

 

C skulle behöva en tunn jacka till sommaren som håller lite vind och vatten. Jag gick som vanligt in på Zara Kids direkt och hittade denna trikåfodrade regnjacka – nästan så jag vill ha den själv.

En reaktion på ”Fredagsönskelistan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s