Gården

Min lilla trädgård och terass har på riktigt blivit en sådan ljusglimt i livet just nu! Vi flyttade ju in i vårt hus i slutet av september och så satt vi typ inne från oktober till början av mars. Att ha ett 100 kvm hus versus en 80 kvm lägenhet är inte världens största livsförändring under vinterhalvåret.

Men NU! Mmmm jag lever i en dröm. Det är så varmt på bakgården så fort solen lyser eftersom huslängan framför oss skyddar från vinden som kommer in från viken nedanför. Kan sitta och sola på terassen medan jag ser vitor på havet. Känns lite surrealistiskt ibland.

På bilden ovan ser ni mina nya solcellslampor från inget mindre än Halpahalli. Plus en sjukt fin Forsynthia (tror jag) som generöst sträcker sig över från grannen till vår sida.

Här har vi hängt upp en hängstol (Halpahalli levererar även här) i taket som genast blev en stor succé för samtliga familjemedlemmar. Planterade även murgröna i nya krukor från H&M Home. Som var mycket mindre än jag trodde men oh well.

En ny blomlåda från mitt kära Bauhaus. Har en vision om en riktigt läcker mix av sommarblommor här om några veckor!

Vi träffar inte våra föräldrar just nu annat än utomhus så det blev en utekaffe med barnets Fammi och Faffa häromdagen.

Stolarna är gamla rottingstolar från IKEA, dynorna är dock nya för i år – även de från samma varuhus. Gillar dem skarpt, kostade dessutom inte många euro styck.

Mattan är en stor jutematta från Veke. Bänken är också ny och kommer från JYSK. Kostade futtiga 30 euro. Älskar JYSK så mycket haha. Billigt och bra. Lyktorna är gamla från INDISKA.

Euforin över att plocka in några vårblommor den trädgården på kvällarna.

Jag spontanköpte den här solstolen från JYSK trots att jag redan bestämt mig för en i rotting. Men den här var så jäkla billig, stadig och snygg? Är naturligtvis nu på jakt efter en vit eller ljusgrå madrass.

Fick hem Nationen idag som Kugge har skrivit! Ser fram emot att läsa den i min solstol så fort vi får en varm dag igen! Nu ska jag dock fortsätta med Netflix-dokumentärserien om Chicago Bulls, är konstigt besatt av den.

Adios!

2 reaktioner på ”Gården

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s