Vappski

Lätt packning för 19 timmar borta som vanligt.

Maj är äntligen här hörni! Ändå värt något. Efter 7 veckor i så gott som 100 % social distansering beslöt vi oss för att ta en liten risk och åka ut på hederlig parmiddag till Ingå. Alla helt symptomfria naturligtvis. Alltså den känslan att bara få klinga sitt lilla glas mot sina bästisars glas och skåla in våren under lite normala former. Wow.

Vi var taggade som fanken! Celie och jag hade givetvis klänning och jag hade mascara för första gången sedan 13.3 :D

Kom fram och möttes av den här fantastiska dukningen. Lina fixar alltid så fint. Jag älskar verkligen hennes familjs landställe och har varit där en massa gånger under åren, ett par gånger har jag varit där för att läka efter tunga grejer som hänt. Så en speciell plats i hjärtat har det stället definitivt.

 

 

Det var svårt att slita ögonen från de här bedårande kidsen som fick kontakt på direkten och ”lekte” en lång stund till och med. Fatta allt bus de kommer syssla med nästa sommar.

B har börjat äta fast föda och det tyckte alla inblandade att var hemskt spännande.

Efter att båda barnen blivit utfodrade anlände de sista gästerna med värdens skjuts från stan och det var dags att sätta igång med kvällens meny!

Snyggi-Y.

Alla skulle tillreda en rätt i par, M och jag fick efterrätten. Som blev. En. Succé. Aldrig varit så stolt över ett bakverk :D

Jag passade på att gå ut och fota lite mellan varven.

Plötsligt var huvudrätten i full gång i köket och vi hade lyckats natta barnen någorlunda. Vårt barn somnade vid 21:30 och vaknade först 05:45 och sedan efter en timmes kämpande fick jag henne att somna om till 8:30. Så lite trött har man varit idag även om jag var den första att gå och lägga mig vid 02 igår haha.

Det var mycket bra stämning i köket.

Skål!

Förrätt.

Huvudrätt.

Efterrätt!!!1 Låt mig presentera den oförglömliga succétårtan ”Britas frusna passionsfruktstårta”.

Bra stämning vid bordet ända in på småtimmarna.

Niki är mästare på accenter och dialekter så han fick i uppdrag att härma så många han kunde på en minut.

Sedan åt vi brunch och körde hem vid 12. Efter en välbehövlig powernap för alla i familjen firade vi lite hederlig Första maj med grillkorv och ett glas bubbligt på egen terass.

C är inne på sin andra ballong, den första klämde hon med all kraft mot en vass bordskant så den gick sönder. Pam! sade hon förvånat. Lilla My är död sa jag.

Jag håller på att hjärntvätta henne till att bli en muminfantast så Lilla My-ballongen fick såklart en efterföljare med Mumin-tema. Hon kan redan alla figurers namn! Snusmumriken dock SVÅR.

Till sist gick alla i bastun för att rena och tvaga sig inför vårens ankomst (skoja) och sedan nattade R barnet och så kollade vi en dålig men avslappnande naturkatastrof-film i soffan.

Slut på Valborgshelgrapport!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s