Finskt dagis och en bra dokumentärserie på HBO

Klippte mig lite kort i misstag. Tror min frisör hörde 10 cm när jag sade 5? Men jag gillar det!

Jag har parkerat barnet framför 22 minuter Mumin på Arenan innan det är dags för gemensam dusch och bad. Har noll dåligt samvete för 45 minuter TV varje dag barnet har varit på dagis och härjat i 9 timmar. För två månader sedan exakt inledde C sin dagiskarriär på ett finsk dagis, och det har gått över förväntningar så här långt.

Barnet snackar för tillfället finska lika bra som jag gjorde när jag var 9 (alltså inte så jättebra hehe). Idag hade hon till och med rättat en dagispedagog som försökte tala lite svenska med henne och sagt orden på finska i stället. Två-åringars hjärnor är ren och skär magi. Rekommenderar varmt denna lösning om man bara känner att man vågar och vill.

Som avslutning på denna onsdag ska jag lägga mig i soffan med en stor kopp grön te (healthy living osv.) och KÖTTA The Vow på HBO, jag är helt fast. Dokumentärserien handlar om NXIVM, en gigantisk amerikansk kult och skandalerna som omgav den för ett par år sedan.

Ute och vaktar skumpan innan lördagens middagsgäster gjorde entré.

Är ensam med barnet två kvällar denna vecka och det är så trååååkigt. Men ska försöka hitta på något kul. Typ beställa hem sådana där magiska muminvattenfärger på nätet och äta bulla fast det inte är helg. Sådant skulle min man inte se på med blida ögon haha. H. DEN COOLA FÖRÄLDERN :)

Hittade en helt ny rosfärg i K-Marketen. Livet är verkligen en spännande resa hörni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s