Söndagsbloggen del 1

Vi har varit i skogen varje lördag de senaste tre helgerna i rad. Mycket zen osv. Vi brukar cykla till en naturstig här i närheten, lämna cyklarna någonstans vid vägkanten och sedan gå rakt in i skogen. Idag hamnade vi här! Ett underbart sund precis där Sommaröarna börjar. Sommaröarna är förresten vårt absoluta drömställe att bo på och jag kollar hus på Oikotie där… varje dag :) Om 10 år kanske?

Jag har känt mig pyttelite snuvig så har avbokat nästan allt denna helg. Ganska trist men skönt att vara hemma. På lördagen grillade vi hederlig biff för första gången sedan coronavåren och skickade sedan denna bild åt en god vän som precis köpt sin första lägenhet!

Lekte lite bistro på vid köksön.

Rosor som slagit ut på ett inte otrevligt sätt.

Till sist två materiella önskningar. Dessa stövlar skulle vara kul att ha nu när man inte hänger i en lekpark till vardags som jag legit gjort de senaste 1.5 åren.

Älskar denna plansch. Har tyvärr ingenstans att ha den men lobbar starkt för ovanför sängen i sovrummet. Från Det blaa kartel.

Det va den söndagsbloggen det. Ha en fantastiskt vecka! Jag ska jobba åtminstone halva veckan på distans och bara min snuva ger med sig snusa på gängets nyaste lilla tjer. Först kom det en liten kille och nu har det ploppat ut 4 tjejer efter varandra, Celie har nämligen fått tre nya tjejkompisar under de senaste 6 månaderna. Mycket roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s