Söndagsbloggen del 3

Glad måndag på er. Ligger hemma med magkramperna från helvetet och bestämde mig faktiskt för att ta en sjukdag idag. Hatar att skicka det där meddelandet om att man stannar hemma idag men ibland får en väl vara lite svag. Imorgon hoppas jag vara back in business på kontoret i alla fall. Ska ligga i soffan med panadol och grönt te och kolla nya säsongen av My Next Guest på Netflix medan magen lugnar sig.

Vi kan väl ta en titt på några bilder så länge.

Det var ett så fantastiskt sken i köket på lördagen att jag tog några bilder med den riktiga kameran till och med. Händer väldigt sällan kan jag säga! Mmm detta köket, det bästa vi gjort. Minns ännu då vi valde alla materialen förra sommaren och C kröp omkring i köksbutiken med ett mässingdörrhandtag i handen :)

Vädret var inte fult denna lördag. Vi planterade alla mina 70 tulpanlökar i 2 olika rabatter som jag tvingade R att gräva upp. Dubbelt flera än jag hade förra året och då kom alla lökar upp. Så hoppas på tulpanhav i maj.

INTE EN ENDA butiksbukett kan slå denna tyvärr.

Åt middag på Pamela med Lina och Ylva en vardagskväll. De har en kolgrill i köket så lönar sig definitivt att beställa något grillat på menyn!

Vi gick till bibban och hittade Celies drömböcker. Jag läste alla tre böcker på repeat i 45 minuter, var helt hes efteråt. Speciellt Muminboken som var så jäkla textfylld, gudars. I slutet sade jag bara en mening om varje sida och avslutade snabbt med ”…och sen gick dom alla och sova SNIPP SNAPP.”

Lagade jordärtskockssoppa och karvade en Halloweenpumpa. HÖSTEMYS

Lekte på stranden en hel förmiddag med en 5 år gammal flicka. C och hon byggde en vulkan av sand och absolut ingen ville gå hem och äta lunch.

Besökte våra kompisars nya lägenhet i Hallonnäset och sedan avslutade jag veckan med yoga mellan 20 och 21 som vanligt *Health_gal88*.

2 reaktioner på ”Söndagsbloggen del 3

    • Smulan skriver:

      Puustelli! Hade dock inte så mkt andra val då ramen för köket är Puustelli och det hade blivit svindyrt att byta till tex Kvik el dyl. Hoppas ni hittar nåt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s