Söndagsbloggen del 4

Hälsning! En vecka har gått och söndagsbloggen gör comeback som vanligt. Ligger i soffan efter att ha nattat barnet, R läser på sin ölbryggningsbok (-_-) och jag ska skriva till er. Har varit på Plantagen och köpt hyacinter idag bland annat. Inte för att jag är någon julnörd utan för att det är en av mina favorit vinter- och vårblommor. Har till och med planterat pärlhyacintlökar till våren. Det ni.

Vi har haft fullt ös hos oss hela eftermiddagen då C haft sina kusiner här. C, M och M är 2 år 2 mån, 2 år 10 mån respektive nästan 7 år gamla. Som tur är sjuåringen praktiskt taget min nanny :)

På lördagen var vi på Isabellas namngivningsfest i östra Helsingfors. Det är ju så sällan man går på någon större festlighet nuförtiden att C och jag gick all in med klänning och klackar respektive guldskor.

En som var på festhumör

Lycklig och härlig liten familj!

Tycker det är ganska svårt med doppresenter och jag gillar att ge någonting som kan användas, så av oss fick lillisen sin allra första Alfonsbok och en merinoullsmössa från Metsola.

På fredagen är det alltid en spännande dag då jag är vårdledig med C och R jobbar hemifrån.

Lunchat på stan med bästisar i flera omgångar. 

Ätit gourmetmat till fredagsmiddag.

*mE*

Varit ute en hel del trots trist väder.

Igår plockade tydligen både grannarna och vi fram novemberbelysningen.

Idag har jag varit på Cobello och spanat in en spegel hem till oss.

Tvättat bilen. Här ser ni mitt sexy urval av radiostationer. Dock tycks min stora favorit Basso Radio ha gått i graven, rip.

Lönedag och jag beställde hem en ribbstickad kashmirtröja jag spanat på från H&M. Verkar dessvärre vara slutsåld nu.

Det var den veckan och helgen det. Vi har naturligtvis även legat i TV-soffan en hel del och kollat bl.a. dokumentären Triplets (tyvärr hade jag hört lite om den innan så var kanske inte en sådan ”wow”-upplevelse för mig), serien Björnstad och filmen Rebekka.

Nu behövs det lite feel-good så här söndagen till ära så det bli alldeles strax den nya säsongen av Somebody Feed Phil och en glasspinne från frysen. Tydligen sånt man börjar ha hemma med småbarn. Inte illa!

Jag har en massa jobb nästa vecka med ett par längre dagar och på tisdag är det ju val också. Är det nu 2020 äntligen svänger?

På återseende.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s