Söndagsbloggen del 5

Älskar när folk efterlyser ofiltrerade bilder från vardagen men jag säger NEJ. Jag vill inte se sådant här. Snorpapper, obäddade sängar och någon sladd.

Nåväl, bilden ovan representerar min vardag den senaste veckan. Fy, vad dåligt jag mått. Flunsan från hell. Var naturligtvis på ett drive-in ro ro-test och det var som tur negativt.

Det enda jag orkat göra på en vecka är att fixa farsdagsfrukost och skicka R på badminton och öl med sin dad partner in crime Danne.

Den här gulliga bilden hittade jag och skickade till min Papa. Bilden är från början av 90-talet då vårt landställe i Snappertuna var helt nybyggt! Min outfit är också on point osv.

På söndagen var jag ute för första gången sedan tisdagen i ca 20 minuter. Synd att man missat den vackraste november på åratal menmen.

Nu hoppas vi på en bättre vecka. Både på tisdag och onsdag har jag kul möten på jobbet och på helgen har vi barnvakt OCH jag ska till frisörskan och fixa hår plus bryn och fransar. Känns som att det inte händer så mycket just nu för att vara ärlig. Usch känns det inte som att allt är på lite Coronapaus igen? :(

Det är ju nödvändigt och jag tycker Finland har kämpat på bra som f*n sedan mars. Men nu har man ingen kul liten odling på balkongen eller bakgården att påta i utan det blir mörkt klockan 15:30 och det kommer ingen ny film/tv (VÄGRAR se Borat) pga uppskjutna inspelningar (stora problem haha!). Men this too shall pass, vi säger så!

Throwback till en härlig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s